0 0

Du har ingen varer i handlekurven.

  Korn – møbler & interiør håndplukket til ditt hjem
 
  Fri Frakt på alle ordre over 1000,-

Interiør

Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering

Kronelys rustikk gul

Kronelys rustikk Ø: 21 mm H: 29,5 cm Brennetid 13 timer
kr 10,00

Skandinavisk RO duftlys

En rolig blanding av friskt gress, blader, skog, deilig avslappende liv ved sjøen. En nydelig og avslappende duft. Håndfylte glass, med en blanding av parfyme, mineralvoks, FSC-sertifisert vegetabilsk voks med en 100 % bomullsveke. Brennetid 45 timer.
kr 325,00

Skandinavisk KOTO duftlys

KOTO [KO-TO], det tradisjonelle finske ordet for "hjemmekos". KOTO blander delikate toner av baltisk rav og schersmin med eksotisk mandarin og vanilje. Glasset er håndfylt, med en blanding av parfyme, mineralvoks, FSC-sertifisert vegetabilsk voks med en 100 % bomullsveke. Trelokk følger med. Brennetid 45 timer
kr 325,00

Nr 152 Duftlys Coriander

Duften av koriander og mynte har en varmende effekt, og fyller rommet med spirituell og deilig inspirasjon som holder seg. Brennetid +45 timmar. Trelokk følger med.
kr 519,00

Nr 151 Duftlys Grapefruit 290 g

Den friske, fruktige duften av Citrus aurantium paradisii har en effekt på sinnet og følelsene. Den er oppfriskende, euforiframkallende og energigivende. Brennetid +45 timmar. Trelokk følger med.
kr 519,00

Nr 149 Duftlys Black Oak 260 g

En duft av eik og nordiske skoger. Den gir en avslappende og aromatisk opplevelse, som for en stresset sjel vil tillbake till naturen. Brennetid +45 timmar. Trelokk følger med.
kr 519,00

Skandinavisk FJORD duftpinner

Barskog, fossefall og frukthager i et salig drama ved de norske fjordene. Med glade toner av skog og modne frukthager, ville bær, solbær og bringebær. Laget av en 200 ml blanding av parfyme og en ikke-alkoholisk base. Vil stå å dufte i inntil hele 3 måneder. 6 duftpinner følger med. Jo flere pinner i glasset, jo sterkere duft - roter pinnene ukentlig.
kr 475,00

Skandinavisk HYGGE duftpinner

Hygge, en refleksjon av den skandinaviske kunsten å skape intimitet, fellesskap og hygge - i selv de små hverdagslige øyeblikk. Med et ekko av te og hjemmebakt jordbærkake, roseblader og mynte. Laget av en 200 ml blanding av parfyme og en ikke-alkoholisk base. Vil stå å dufte i inntil hele 3 måneder. 6 duftpinner følger med. Jo flere pinner i glasset, jo sterkere duft - roter pinnene ukentlig.
kr 475,00

Skandinavisk SKOG Duftlys

Med inntrykk av furu og gran, aldrende lær og liljekonvall. Håndfylte glass, med en blanding av parfyme, mineralvoks, FSC-sertifisert vegetabilsk voks med en 100 % bomullsveke. Brennetid 45 timer
kr 325,00

Skandinavisk RO duftpinner

En rolig blanding av friskt gress, blader, skog, deilig avslappende liv ved sjøen. En nydelig og avslappende duft. Laget av en 200 ml blanding av parfyme og en ikke-alkoholisk base. Vil stå å dufte i inntil hele 3 måneder. 6 duftpinner følger med. Jo flere pinner i glasset, jo sterkere duft - roter pinnene ukentlig.
kr 475,00

Skandinavisk HAV duftlys

De endeløse kystlinjene i Skandinavia er omgitt av det kalde vannet i Nord-Atlanteren, baltiske og arktiske havområder. Fylt med noter av vann, flora, drivved, sjøskum og frisk luft. Deilig og frisk duft! Håndfylte glass, med en blanding av parfyme, mineralvoks, FSC-sertifisert vegetabilsk voks med en 100 % bomullsveke. Brennetid 45 timer
kr 325,00

Skandinavisk FJORD duftlys

Barskog, fossefall og frukthager i et salig drama ved de norske fjordene. Med glade toner av skog og modne frukthager, ville bær, solbær og bringebær. Håndfylte glass, med en blanding av parfyme, mineralvoks, FSC-sertifisert vegetabilsk voks med en 100 % bomullsveke. Brennetid 45 timer
kr 325,00
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering