Vår fraktleverandør

Våre bestillinger blir levert gjennom BRING. Forventet leveringstid hos oss med Posten / Bring er 2-4 virkedager, med forbehold om Brings logistikk.

 

Bestilling

Korninterior.no fører møbler og interiørartikler og streber etter å finne godbiter som er vakre, gode og holdbare.

Du ser hvilke variasjoner og farger som er igjen av et produkt, inne på hver produktside. Når din bestilling er registrert, vil du motta en bestillingsbekreftelse per e-post. Vi behandler bestillingen din så raskt vi kan, og når bestillingen din er behandlet og sendt ut fra oss, vil du få en bekreftelse på dette.

Ved bestillinger i ukedagene prøver vi å sende varene avgårde med Bring samme dag før kl 16, så lengde det ikke er bestillingsvarer eller forhåndsbestilte varer. Ved bestillinger på helg pakker vi varene så raskt vi kan når vi kommer på jobb over helgen. Normal leveringstid hos oss med Bring er 2-4 virkedager, med forbehold om Brings logistikk.

Har du spørsmål angående din bestilling, kan du ta kontakt på post@korninterior.no, husk å markere e-posten med ordrenummer og emne.

Vi tar forbehold om at varelageret i nettbutikken, kan inneholde feil. Skulle du mot formodning oppleve at vi er utsolgt for ett eller flere produkter i din bestilling, belastes du selvsagt ikke for varen(e) som ikke kan leveres.

Ønsker du å kansellere en bestilling/ vare, må du kontakte oss fortest mulig per telefon eller epost. Er varen allerede sendt, må du benytte deg av angreretten.

 

Levering

Hente pakken selv på nærmeste postkontor
Om du har valgt fraktmetoden «Hente i post i butikk» har du selv fått muligheten til å velge selv hvilket nærmeste postkontor du ønsker å få tilsendt pakken til. Dette er enkelt og fleksibelt. Leveringstiden avhenger av Brings logistikk, og hvor i landet du bor, men vår normale leveringstid ligger på mellom 2 – 4 virkedager. Vi tar også forbehold om leveringstiden inn mot høytider og travle perioder for Brings logistikk.
Pakkene våre har sporingsnummer og sendes klimanøytralt. 

Vår faste fraktkostnad er 99 kr,-
Vi tar forbehold om at en ekstra fraktkostnad kan forekomme ved bestilling og forsendelse av store og tyngre varer, avhengig av vekt og størrelse. Da gjelder ikke våre faste fraktkostnad.

 

Hente varene i butikken vår hos oss i Buvika

Om du har valgt fraktmetoden «å hente varene hos oss i butikken vår i Buvika», er det trivelig med besøk, veldig fleksibelt og GRATIS.
Da er det bare å komme innom oss i butikkens åpningstider. (tirsdag – fredag kl 10-18, eller lørdag kl 10-16).

 

Levering / bestilling til utlandet

Vi leverer og sender dessverre ikke pakker utenfor Norges grenser.
(Unfortunately, we don’t deliver or send packages outside Norway. )