0 0

Du har ingen varer i handlekurven.

  Korn – møbler & interiør håndplukket til ditt hjem
 
  Fri Frakt på alle ordre over 1000,-
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering

Tokio medium - Ichendorf Milano

Tokio greenhouse kan være lysestake, vase eller blomsterpotte. Her er det bare å sette fantasien i sving. Den består av 3 løse deler. Den frostede glasskålen i bunn, glassrør som settes over - og glass-lysholder som settes i på toppen om det skal være en lysestake. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Høyde 24 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 395,00

Tokio greenhouse mini - Ichendorf Milano

Tokio greenhouse kan være lysestake, vase eller blomsterpotte. Her er det bare å sette fantasien i sving. Den består av 3 løse deler. Den frostede glasskålen i bunn, glassrør som settes over - og glass-lysholder som settes i på toppen om det skal være en lysestake. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Høyde 15 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 375,00

Tokio høy - Ichendorf Milano

Tokio greenhouse kan være lysestake, vase eller blomsterpotte. Her er det bare å sette fantasien i sving. Den består av 3 løse deler. Den frostede glasskålen i bunn, glassrør som settes over - og glass-lysholder som settes i på toppen om det skal være en lysestake. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Høyde 30 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 395,00

Tokio liten - Ichendorf Milano

Tokio greenhouse kan være lysestake, vase eller blomsterpotte. Her er det bare å sette fantasien i sving. Den består av 3 løse deler. Den frostede glasskålen i bunn, glassrør som settes over - og glass-lysholder som settes i på toppen om det skal være en lysestake. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Høyde 19 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 375,00

Cilindro telysholder frostet - Ichendorf Milano

En vakker telyslykt - som en liten skulptur fra Italienske Ichendorf Milano. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Selve telysholderen er i frostet glass, sylinderen rundt er i klart glass. - Lekker! Høyde 15 cm Diameter 9 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 199,00

Cilindro telysholder klart glass - Ichendorf Milano

En vakker telyslykt - som en liten skulptur fra Italienske Ichendorf Milano. Glasset er laget av borosilikatglass som gjør det til et lettere glass enn vanlig glass, og i tillegg tåler et høyere temperaturspenn. Høyde 15 cm Diameter 9 cm Ichendorf var opprinnelig et lite tysk mester-glassblåserselskap med historie helt tilbake til tidlig 1900-tallet. I 1990-årene flyttet Ichendorf Style center til Milano. Her har de kombinert kompetansen med verdensledende glassprodusenter i bl,a, Slovenia, Tsjekkia og Slovakia, De har i tillegg latt unge fremadstormende designere fra hele verden leke seg med nytt design og nye uttrykksformer. Resultatet er noe helt fantastisk, variert og unikt - Ichendorf Milano. Produkter fra Ichendorf Milano finnes blant annet på MoMA i New York og Wallpaper Store.
kr 199,00
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering