0 0

Du har ingen varer i handlekurven.

  Korn – møbler & interiør håndplukket til ditt hjem
 
  Fri Frakt på alle ordre over 1000,-

Tilbehør

Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering

D - Lakris med salt og karamell - Lakrids by Johan Bülow

Vi advarer på forhånd om at lakris kombinert med karamell og havsalt er en himmelsk og uimotståelig smaksopplevelse. Vi har dragert en kjerne av søt, hjemmelaget lakris i karamellisert, hvit luksussjokolade fra Belgia – smakt til med litt knasende flaker havsalt. Det er ikke nok å bare spise en lakris. Det er rett og slett ikke mulig. 150 gram Glutenfri Lakrisen fra Bülow er kokt på rismel og er glutenfri. Rismelet er helt smaksnøytralt Ingredienser 65 % Belgisk Dulce de Leche chokolade (sukker, kakaosmør, karamelpulver med mælkefedt, sødmælkspulver/mjölkpulver, karamelliseret sukker, emulgator: soyalecitin, naturlig vanilje aroma), rismel/rismjöl, invertsukker, rørsukker, melasse, 3.4 % rålakrids, glukosesirup, 1.3 % salt, rapsolie, anisolie, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.
kr 120,00

Teministeriet Glass Tea Maker 0,6 L

Lekker tekanne i glass fra svenske Teministeriet. 6 dl
kr 395,00

Blafre Matboks Brillebjørn grønn

Kjempefin matboks i Brillebjørn-serien. 14.5 cm x 10.5 cm x 6.2 cm Matboksen er i metall og bør vaskes for hånd.
kr 129,00

Blafre Matboks Traktor ettroms mørkegrønn

Fin ettroms matboks i plast uten BPA og ftlater. 14 cm x 10 cm x 6 cm Kan vaskes i oppvaskmaskin (inntil 120 grader)
kr 169,00

Blafre Matboks Lundefugl ettroms plommerød

Fin ettroms matboks i plast uten BPA og ftlater. 14 cm x 10 cm x 6 cm Kan vaskes i oppvaskmaskin (inntil 120 grader)
kr 169,00

Blafre Matboks Blomst treroms hvit/marineblå

Tre rom, liten yoghurt får plass. Passer inni metallkoffertene våre Trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin Designet og produsert i Norge 18.8 cm x 13.2 cm x 7.3 cm
kr 189,00

Blafre Termos Traktor grønn

Tøff traktortermos! 350 ml Diameter 6,5 cm Rustfritt stål BPA- og ftalatfri Passer til våre matbokser i plast For å skåne mønsteret på utsiden bør ikke termosen vaskes i oppvaskmaskin.
kr 249,00

Näver Backpack / Shoulder Bag Black - Eduards Accessories

Den flotte multifunksjonelle unisex-laptop-sekken i Näver-serien er utrolig lekker! Den kan ganske enkelt omformes fra skulderveske/bag til en ryggsekk med avtagbare stropper. Sekken har et stort rom i tillegg til en liten lomme til mobiltelefon. Vesken er håndlaget i Sverige av vegetabilsk garvet skinn. Bredde 38 cm Høyde 27 cm Dybde 12 cm
kr 5 600,00

Malachite Ring Adjustable forgylt

Enkelt, vakkert og delikat er kjennetegnene på smykkene i fra danske Pernille Corydon. Smykkene er vakre alene, eller nydelige å mikse og ha flere Stein: Malakitt Str: 55 Smykkene er i sterling sølv eller sølv forgylt med 18 karat gull.
kr 675,00

Malachite Earstick 3mm forgylt

Enkelt, vakkert og delikat er kjennetegnene på smykkene i fra danske Pernille Corydon. Smykkene er vakre alene, eller nydelige å mikse og ha flere sammen. Smykkene er i sterling sølv eller sølv forgylt med 18 karat gull.
kr 410,00

Planketraktor - Plankejens

Den klassiske Plankebåten. Et solid og morsomt leketøy som både kan bygges og lekes med. Leveres i en fin og nostalgisk trekasse. Plankebåten passer like godt på gulvet som på på hylla. - For snekkere i alle aldre – Trekasse: 40 x 14,5 x 7,6 cm Båt ferdig bygget: 30 X 16 X 17 cm Plankejens ble satt ut i livet av en kreativ og engasjert bestefar fra plankebyen Fredrikstad. Byggesettene har et nostalgisk og rent design. De settes sammen av solide deler i ubehandlet treverk. De kan både bygges og lekes med.
kr 575,00

Plankelastebil - Plankejens

Den klassiske Plankebåten. Et solid og morsomt leketøy som både kan bygges og lekes med. Leveres i en fin og nostalgisk trekasse. Plankebåten passer like godt på gulvet som på på hylla. - For snekkere i alle aldre – Trekasse: 40 x 14,5 x 7,6 cm Båt ferdig bygget: 30 X 14 X 11,5 cm Plankejens ble satt ut i livet av en kreativ og engasjert bestefar fra plankebyen Fredrikstad. Byggesettene har et nostalgisk og rent design. De settes sammen av solide deler i ubehandlet treverk. De kan både bygges og lekes med.
kr 575,00
Filters
Sorter etter:
Plassering
Vis 12 produkter/side
Sorter etter:
Plassering